Srbi dočekali ostvarenje sna: svi će biti na vlasti pet minuta! Čeda uložio amandman!

Filed under: afirmator,broj 09 - decembar 2012,kraj sveta 2012,Specijali |
Ivica

Počelo odbrojavanje! Naslednici napred!

Izveštava: Miloje Predić

18. 12. – Sutra, Srbija slavi Svetog Nikolu, a danas Ivicu Dačića. Njegove slike su po školama, kafićima i železničkim stanicama. Jer, premijer je odlučio da će, počevši od 19. decembra, pa sve dok se bude moglo i dok smak ne proguta planetu, svi Srbi imati šansu da ostvare davnašnji san: vapaj – da je meni pet minuta vlasti – ostvariće se uredbom vlade republike Srbije. Vlada je žrebom odredila redosled kojim će se premijeri smenjivati u svojim petominutnim mandatima.
Koliko se moglo, išli smo tragom vesti i pokušali da zavirimo u namere nove srpske oligarhije. Vaš reporter obezbedio je izjave nekoliko premijera.

Prvi na spisku je Miladin Rakić iz sela Veliki Crljani kod Lazarevca.

Miladin Rakić iz sela veliki Crljani

Prvi mandatar smaksvetčne vlade

Pitamo ga kako će iskoristiti ovu nenadanu privilegiju. „Za moga mandata, koji počinje u ponoć 18. 12/19.12.  narediću da se svi Cigani isele u državu koja će im se obezbediti na tromeđi Bugarske, Rumunije i Srbije. A budući da je Srbija ozbilja država, mandatar koji preuzme vlast u 00.05 sprovešće ovu odluku.“

Tog, pomenutog, mandatara, našli smo u Somboru. Zove se Jezda Laoški. „S obzirom da vremena za ostvarenje plana mog prethodnika nema, naredio sam da se samo jedan Rom uputi u državu koju smo mu ustupili. Radi se o skitnici koja nikome neće nedostajati. Vlada će imati kontinuitet u odlučivanju, a ostaće zapamćeno da za vreme mog mandata vladavina prava nije dovedena u pitanje.“

Mandatar koji preuzima vlast u 00.10 zove se Nikola Veličković. Star je 24 godine, upravo je završio fakultet političkih nauka, prosek ocena – 9.87; živi u strogom centru Beograda. „Moj prvi potez biće priznavanje Kosova i uspostavljanje diplomatskih odnosa sa ovom susednom državom.“

Savo: leti preko nebeskih visina, krila su joj Morava i Drina…

„Moja vlada povratiće Kosovo oružjem tačno u 00.18h, ako Bog da, na Svetog Nikolu“, kaže Savo Jevđević iz Tutina, po zanimanju samostalni poljoprivredni proizvođač i četvrti po redu mandatar petominutnih vlada.

„Ja ću da nastavim gradnju autoputa za Čačak, pa koliko stignem“, kaže Milomirka Marić, Čačanka.

„Ja ću da podnesem ostavku u drugom minutu“, iznosi nam svoj pakleni plan Ismet Keljmendi iz Bujanovca. „Pa kad proglasimo autonomiju Sektora Jug i pripajanje Kosovu, Srbija će biti nemoćna da reaguje“.

A šta će raditi Dragiša Vićovac iz sela Velika Krsna kod Mladenovca? „Proglasiću se punoletnim, a od tate ću da uzmem onu njivu što mi je deda ostavio, a ovaj prisvojio i ne da mi ni cvonjka.“

Izračunali smo da će se na vlasti smeniti sigurno 576 mandatara, do početka smaka sveta. Sad, ako smak sveta ne počne tačno u ponoć, već na primer u 17h po srednjeevropskom vremenu, imaćemo još 204 premijera.

ceda i ivica

Čoveče, skrati malo, neću stići na red!

Da li Čedomir Jovanović iz LDP ima neke dojave iz Evrope – ne znamo, ali je činjenica da je odmah podneo amandman na ovaj zakon, sa zahtevom d ase vlast ograniči na tri minuta. Nezvanično saznajemo da je g. Jovanović žrebom izvučen kao 871 po redu za vladavinu, što ga čini premijerom sa početkom mandata 20. decembra u 19.34.  Ukoliko je mandat pet minuta, on bi na vlast došao tek eventualno 22. decembra u 00.35. Redakcija Afirmatora apeluje na zaštitnika prava građana da obrati pažnju na ovo flagrantno kršenje zakona o sprečavanju zloupotrebe službenog položaja.

Srećnim premijerima čestitamo i želimo im uspešnu vladavinu, a mi se selimo u Njujork, gde nas čeka predsedavajući Skupštine UN Vuk Jeremić.

Povezani članci:

Vuk Jeremić potvrdio: Smak sveta počinje u Srbiji. Tito živ, krije se na Kosmaju. Jovanka – razvodim se!

Srbi dočekali ostvarenje sna: svi će biti na vlasti pet minuta! Čeda uložio amandman!

Otkriven identitet Deda-Miloja

Poslednja vest: Mišković se pokajao u svom testamentu!

Ekskluzivna vest: Incident ispred redakcije Afirmatora!

Pripreme za veliki potop: starac Nojle pravi barku na vrhu Kosmaja, raspisao konkurs za partnerku

Senzacionalno: Da li će Kosmaj ovih dana postati poprište nove epske bitke?

DAN KAD ĆE NAM NEBO PASTI NA GLAVU POTVRĐEN U KOSMAJSKOM HATIŠERIFU IZ 1459. GODINE

Kraj sveta se približava: celo selo u istočnoj Srbiji izgubilo moć govora

Senzacionalno: NLO na Kosmaju