OTKRIVENI IDENTITET DEDA – MILOJA I PRAVI DATUM KRAJA SVETA Piše: Novak Aleksić

Filed under: afirmator,broj 09 - decembar 2012,kraj sveta 2012,Specijali |
Miloje Predić alijas Deda Miloje

Miloje Predić alijas Deda Miloje

Kosmaj, 18/19.12.

Vaš dopisnik, Novak Aleksić je otkrio identitet čuvenog proroka deda- Miloja. U pitanju je niko drugi do naš saradnik, „Afirmatorov“ jedan i jedini Miloje Predić. On se, iako smo insistirali, nije još oglasio povodom toga ali je očito da je ovaj čovek u ranim četrdesetim, žitelj Belosavaca kod Mladenovca, niko drugi do Deda – Miloje. Miloje se, u strahu za sopstvenu bezbednost (živi u Ulici šumadinskih boraca 16) fotografisao pre izvesnog vremena ali , sa „fantomkom“ na glavi. „Pisao sam za Politiku devedesetih i moje vizije su bile tačne sve do jedne. To što je „Politika“ objavljivala moja proročanstva nakon što bi se neki događaj dogodio nije moja krivica. Neki ljudi iz vlasti su hteli da me diskredituju jer sam rekao Miloševiću da je njegovo vreme prošlo. Tada sam bio tek mladi gimnazijalac pa nisam hteo da se zameram jer sam video da bih na taj način pokvario svoju budućnost. Prebili bi me na smrt i ja, samim tim,  nikad ne bih pisao za „Afirmator““ kaže Miloje.

1200043_Qqa0

Danas Miloje može da slobodno govori iako su Josu Pantera (slika gore) lokalnog siledžiju  i njegovu bandu angažovali crni magovi iz Mladenovca. Cilj im je da mu crnim misama blokiraju vidovitost a zatim pošalju Pantera koji bi prebio Miloja i, samim tim, oduzeo mu moći. Ali,Miloje ima viziju i uspešno ih izbegava. Njegova porodica ima dugu tradiciju vidovitosti. Kažu da seže sve do 16.veka. Joanićije Predić, daleki predak, je imao viziju smrti engleskog kralja Henrija Osmog. Bilo je to na dan monarhove smrti – 28. januara 1547.godiner. Henri Osmi je pripadao dinastiji Tjudora. Joaničije je vikao, potresen smrću kralja: „Kuku Tjudore, kuku Tjudore!“ ali narod nije dobro čuo i s vremenom je nastala uzrečica „kuku, Todore“.

Kad smo Predića pitali za najavljeni smak sveta on nas je pogledao svojim velikim, prodornim, kao jed zelenim a ipak dečačkim i svevidećim očima i rekao: „Maje nemaju pojma. Smak sveta se već dogodio 16. u 15 i 34 po Griniču ali naša, kao i sve druge vlade sveta, kriju od nas činjenicu da smo svi, zapravo, mrtvi. Plaše se da bi to izazvalo potpuni haos.“ Da crkneš od smeha!

Povezani članci:

Vuk Jeremić potvrdio: Smak sveta počinje u Srbiji. Tito živ, krije se na Kosmaju. Jovanka – razvodim se!

Srbi dočekali ostvarenje sna: svi će biti na vlasti pet minuta! Čeda uložio amandman!

Otkriven identitet Deda-Miloja

Poslednja vest: Mišković se pokajao u svom testamentu!

Ekskluzivna vest: Incident ispred redakcije Afirmatora!

Pripreme za veliki potop: starac Nojle pravi barku na vrhu Kosmaja, raspisao konkurs za partnerku

Senzacionalno: Da li će Kosmaj ovih dana postati poprište nove epske bitke?

DAN KAD ĆE NAM NEBO PASTI NA GLAVU POTVRĐEN U KOSMAJSKOM HATIŠERIFU IZ 1459. GODINE

Kraj sveta se približava: celo selo u istočnoj Srbiji izgubilo moć govora

Senzacionalno: NLO na Kosmaju