Izašla je nova knjiga Maria Lovrekovića: Tanatos

Filed under: 2019,afirmator,arhiva,Broj 82 - januar 2019,info |

Svi se ponekad nađemo u crnilu svojih misli, izrekli bismo nešto, izrazili se, napisali, ali teško nam je pričati o temama koje ljudi ne spominju, drže za sebe i povlače se u svoja četiri zida.

 

Jučer, 24.01.2019. u Odjelu za odrasle svoju knjigu „Tanatos“ predstavio je Mario Lovrekvić – Lovra, pročitao nam je i prezentirao svoje najcrnije misli baš onako kako njemu doliči, tiho, smireno i kao da nas je na tih nekoliko trenutaka uvukao u svoj svijet da izbliza doživimo njegova slova na papiru.

 

Opisao je da je život „glavni krivac“ koji ga je odvukao u tom smjeru, nama je taj život učinio najveću uslugu te možemo reći da je Mario u toj cijeloj tami, zapravo, najveće svjetlo.

 

Glazbeni desert večeri sa glazbom koja je više nego odgovarala temi bio je naš svestrani gitarist, pjevač i član nekoliko lokalnih bendova, Igor Pavleković.

 

Do čitanja…

 

 

Preuzeto sa:

http://www.gkc-petrinja.hr/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=514%3Atanatos&catid=40%3Anoviteti&Itemid=76&fbclid=IwAR1TBMOxOfRrkzE41qmsH9sepSweB4fukFxEgExCYzIEoHitzvVJFFrB6Ko

Videti još na:

http://portal53.hr/tanatos-marija-lovrekovica-lovre/