Ivana Grubor: Kako život postaje prazan

Filed under: afirmator,broj-33-decembar 2014,edicija "minijature",poezija i proza,proza |

tvVrednujete li život kao neprocenjiv dar? Osećate se kao posebna jedinka sa uzvišenom svrhom? Želite li to da promenite? Ne menjajte kanal jer mi smo ovde da Vam pomognemo! Počnite da pratite naš program još danas i pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta!
Da li Vam se ikada desilo da osetite nalete euforije, žmarce niz kičmu ili nezaustavljivu tugu? Uz naš proveren program, koji je sastavio tim stručnjaka, prestaćete da osećate išta! Da, dobro ste čuli! Više ništa neće moći da Vas dodirne, Vaša duša biće potpuno zaštićena od svega. Ljubavni jadi, depresija i nada postaće senke prošlosti. Ne verujete nam? Poslušajte naše korisnike i prosudite sami:
˝Imala sam ispunjen život, slikala sam. Svakog dana satima sam gledala kroz prozor i divila se svetu, ali uz novi program, moj život je zaista prazan! Prestala sam da posmatram oko sebe, i zahvalnost prema postojanju je nestala, kao rukom odnesena! Sada radim u kancelariji i razmišljam samo o novcu, kako ga zaraditi, gde potrošiti i koliko ga imam, a ništa ne bih postigla da nisam počela da koristim ovaj program koji preporučujem svima“.

„Bio sam zaljubljen u svoju ženu. Rado sam se igrao sa decom i smišljao im priče. Otkako koristim novi program, sve se pretvorilo u rutinu! I moja žena i deca su odmah počeli da ga koriste, i rezultati su bili vidljivi već posle nekoliko dana! Danas pričamo jedni s drugima jedino o svakodnevnim temama – šta ima za ručak, kakve su ocene u školi i zašto veš nije opran. Veoma smo zadovoljni programom bez kojeg ne bismo postali kao sve naše komšije“.

Poručite danas, i neka Vaš život postane ravna linija! Ali, to nije sve! Ukoliko poručite odmah, dobićete i priručnik „Kako utonuti u žabokrečinu“, potpuno besplatno! Pozovite, i ispraznite svoj život što pre!
* Autorka je učenica Desete gimnazije “Mihajlo Pupin”