DAN KAD ĆE NAM NEBO PASTI NA GLAVU POTVRĐEN U KOSMAJSKOM HATIŠERIFU IZ 1459. GODINE Piše: Novak Aleksić

Filed under: afirmator,broj 09 - decembar 2012,kraj sveta 2012,Specijali |

Asteroid Tautatis

14.12. 2012. sa Kosmaja, Novak Aleksić

Asteroid Tautatis, dug 4,46 kilometara i širok 2,4 kilometra, proći će blizu Zemlje 12. decembra, odnosno za četiri dana. Panika među ljudima je već počela i opet je aktuelna tema – hoće li biti smaka sveta??

Tautatis ima oblik ljuske kikirikija i jedan je od najvećih asteroida koji se ciklički približavaju Zemlji. Nazvan je po keltskom bogu, plemenskom zaštitniku. Najveći keltski strah je, naravno, da im nebo ne padne na glavu. Isto to važi i za ovaj asteroid. Ogroman je  i može nam zakloniti pogled na Sunce. Postati, bar nakratko nebo. Asteroid Tautatis, dug 4,46 km i širok 2,4 km, ima oblik ljuske kikirikija i jedan je od najvećih asteroida. Tautatis pored Zemlje prolazi svake četvrte godine, a astronomi još nisu otkrili na koji način se kreće kroz Sunčev sistem. Tautatis je jedan od preko 1.000 objekata koji spadaju u potencijalno opasne objekte za Zemlju. Svet je na ivici katastrofe. Britanci se, naročito oni u komšiluku neolitskog Stounhendža, okreću paganskoj keltskoj religiji, seku imelu srebrnim srpovima i spaljuju je u z molitve na jeziku drevnih Brita. Zabeleženi su i rituali samospaljivanja staroveraca u Sibiru koji su oviih dana sve učestaliji. U Istočnoj Srbiji se pojavio vraneštrac, čudni mutant lasice i mačke koji napada piliće pa i ovce. Sve ovo govori da se smak sveta primakao.

Ibn Al Mardsi -reprodukcija slike iz 8.veka

A da li će Srbija biti pošteđena kataklizme? U Kosmajskom hatišerifu iz 1459. godine  koji je potpisao kapudan- paša turske vojske, Ismail Ostrunzoglu stoji (ovaj dokument je napisan na četiri jezika:  arapskom, turskom, grčkom  i staroslovenskom): „Esli hošteši polk gore Kosmaia svobodan od harača i dinialuka i ailuka i soltana velmožnago i drugago biti on svodbodan i budet do dna onog kde nebesa sručistja na mir čto indžijeli, knige drevne govorjat“. Ili, prevedeno na moderni srpski: „Narod Kosmaja će biti slobodan od poreza i sultanove vlasti dok se nebo ne sruči na svet, kao što drevne knjige, indžijeli, govore.“I to je napisano 1459. godine, kad je Srbija bila skršena i porobljena od moćne carevine.A zbog čega? Jer je, očigledno, u tim istim indžijelima, pisano da će „ceo svet, osim jedne gore nestati“ kao što je to pisao mudri hanifa Ibn Al  Mardsi 789. godine u  delu „O stvarima zemaljskim i nebesnim“ (str.27). i kod Tarabića piše da će Srba preostati da stanu ispod jedne šljive ali se nije znalo kna koju se šljivu mislilo. Sad je jasno – to je šljiva na Kosmaju. Setimo se i letećih tanjira koji su tamo viđeni. Kosmaj nije slučajno izabran od vanzemaljaca.  I zbog toga- krenimo na Kosmaj. Dok još imamo vremena.

Povezani članci:

Vuk Jeremić potvrdio: Smak sveta počinje u Srbiji. Tito živ, krije se na Kosmaju. Jovanka – razvodim se!

Srbi dočekali ostvarenje sna: svi će biti na vlasti pet minuta! Čeda uložio amandman!

Otkriven identitet Deda-Miloja

Poslednja vest: Mišković se pokajao u svom testamentu!

Ekskluzivna vest: Incident ispred redakcije Afirmatora!

Pripreme za veliki potop: starac Nojle pravi barku na vrhu Kosmaja, raspisao konkurs za partnerku

Senzacionalno: Da li će Kosmaj ovih dana postati poprište nove epske bitke?

DAN KAD ĆE NAM NEBO PASTI NA GLAVU POTVRĐEN U KOSMAJSKOM HATIŠERIFU IZ 1459. GODINE

Kraj sveta se približava: celo selo u istočnoj Srbiji izgubilo moć govora

Senzacionalno: NLO na Kosmaju