AFIRMATOROV ROCKSTREAM PREDSTAVLJA REGULATOR

Filed under: afirmator,broj 18 - septembar 2013,muzika |

 

IMG_1959

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regulator je alternativni rock bend iz Vrnjačke Banje osnovan 2011. godine. Odmah po osnivanju akcenat je stavljen na autorskim numerama, a ubrzo su krenuli i prvi koncertni nastupi, samostalnog i festivalskog karaktera.
Godina 2013. predstavlja prekretnicu u karijeri grupe. Meseca aprila započeto je snimanje prvog studijskog albuma, kome je prethodilo EP demo izdanje sa osam sadržanih pesama. Paralelno sa snimanjem učestvovali su vrlo uspešno u takmičarskom delu Belgrade Demo Fest Live, a 2. maja osvojili su prvo mesto na 34. Gitarijadi u Požarevcu. U avgustu 2013. nastupili su u finalu 47. Gitarijade u Zaječaru, gde su u velikoj konkurenciji bendova iz svih bivših jugoslovenskih repubika osvojili drugu poziciju na osnovu glasova stručnog žirija.
Posle nekoliko festivalskih nastupa u revijalnom (Beer Fest, Street Аrt…)i takmičarskom (BDFL, Gitarijada u Požarevcu, Gitarijada u Zaječaru) delu širom Srbije, vratili su se u studio ‘Češnjak’ u Kragujevcu gde privode kraju rad na prvom zvaničnom studijskom albumu.

 

U kreiranju muzike, tekstova i aranžmana učestvuju svi članovi postave podjednako, a kroz liriku Regulatora provlače se teme koje se tiču buđenja ekološke svesti, života i odnosa čoveka prema prirodi, kao i same prirode.
Članovi benda:
Ognjen Ilić – vokal
Luka Petrović – solo gitara
Bogdan Brđović – ritam gitara
Goran Janjušić – bas gitara
Jovan Pavlović – bubanj

Linkovi:

https://www.facebook.com/regulatorvb
http://www.youtube.com/user/RegulatorZemlja

Od sad i na:

https://afirmatorovrockstream.bandcamp.com/album/septembar-2013