USPEH BEOGRADSKOG MUZIČARA U SAD

Filed under: afirmator,broj 15 - jun 2013,muzika |

 

ya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZARKO – CHASING DREAMS

Album Beogradskog kantautora objavljen u Americi
Beogradski muzičar Žarko, objavio je debi album u Americi u saradnji sa Tate Music Group iz Oklahome. Singer/Songwriter koji je dugo je tražio svoj put od Beograda do Amerike, objavljuje prvu kolekciju svojih pesama koja je snimana u Oklahomi. Uz saradnju sa producentom i muzičarima izdavačke kuće TMG, Zarku su pomogli i prijatelji iz Beograda koji su sarađivali na albumu.
U svojim pesmama Žarko kombinuje uticaje pop, rok i kantri muzike, a pesma „Insanity“ je primer fyngerstyle tehnike koju razvija od bluz uticaja i klasične gitare uz koju je stekao muzičko obrazovanje.
Nakon objavljivanja albuma pesme polako dospevaju na radio stanice u Americi, a CD je dostupan putem velikih internet prodavnica poput Amazona kao i u fizičkoj prodaji u Americi. Pesme su dostupne i digitalno preko interneta.

Predstavljamo Vam muzički CD „Chasing Dreams“, koji je beogradski muzičar Zarko nedavno objavio u Americi.

Pesmu  „Offering my song“ možete čuti na Afirmatorovom rockstreamu.

Takođe, pogledajte video snimak sa web acoustic session-a pesme „Insanity“ na youtube (u prilogu).

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o autoru ili da ga kontaktirate, to možete učiniti preko ovog email-a ili putem socijalnih mreža.
Srdačan pozdrav iz Oklahome.

Zarka (Žarka)  je moguće čuti preko preko sajtova i socijalnih mreža, a takođe vas pozivamo da gledate žarkov „acoustic session“ na youtube:

www.zarkomusic.com
www.facebook.com/zarkomusic

kontakt:

jarremusic@gmail.com

 

t