Strašno! U TC ‘’Ušće’’ ušla nesređena riba!

Filed under: afirmator,broj 15 - jun 2013,satira |

bg-uscePrvi put, još od njegovog otvaranja, u šoping mol Ušće, ušetala je ’’nesređena’’ devojka, koja je ubrzo privedena od strane MUP-a – saznajem, ali ne ekskluzivno.

Svakako udarna tema o kojoj izveštavaju svi mediji. Verovatno važnije od dobijanja datuma za članstvo u EU. Naslovna strana kod žute štampe, a u drugim listovima tik do Vučića ili Dačića. Nego, nije etički baš najkorektnije da mi blogeri kadkad ne prenesemo koju aktuelnu vest. Pa evo, drznuo sam se i ja da napišem izveštaj, al’ na svoj način.

– Danas, oko 14h došlo je do ovog krajnje nemilog i frustrijajućeg događaja, kada se u tržnom centru pojavila devojka koja nije bila u poptunosti doterana! Ustvari, uopšte nije bila namontirana. Veći deo muške populacije koji svakodnevno bleji u tržnom centru, demonstrativno i sa gađenjem je napustio objekat uz komentare da oni dolaze tu da vide najbolje i najsređenije ’’ribe’’, ali posle ovol’ko stresne situacije, moraće da se presele u neki drugi. S druge strane, sve šmizle su bile u fazonu, da nikada sebi ne bi dozvolile tako nešto, a posebno ne na svetom mestu, kao što je tržni centar  – kažu mi iz Public Relations službe.

– Ogroman propust je napravilo obezbeđenje, a devojka je očigledno iskoristila trenutak njihove dekocentracije i nepažnje. Radnici obezbeđenja, koji su radili tu smenu, uvidevši reakciju posetilaca, pozvali su policiju, koja je ubrzo došla i privela devojku. Prilikom hapšenja delovala je jako zbunjeno!? Devojka je sada u pritvoru, a o sudbini radnika koji su napravili ovu katastrofalnu grešku, naknadno će se odlučivati.

Od kontakta u muriji, dobio smo par interesantnih informacija u vezi devojke.

– Reč je o dvadesetčetvorogodišnjoj studentkinji M.T. koja je imala dve knjige, od nekog Kanta i Hegela, a krajnje neobičnih naslova?! Zanimljivo je i to, što devojka nije imala ni gram šminke, modernu garderobu, visoke štikle, nakit, a nije bila ni kvarcovana. Nosila je široke farmerice nepoznate robne marke, neke skejterske patike, kao i duks s kapuljačom, ali bez cirkona i đinđuvija. Koji je razlog njenog dolaska u šoping mol, za sada se ne zna, ali detaljna istraga je u toku. Devojci u svakom slučaju preti do godinu dana zatvora, zbog narašuvanja i remećenja javnog reda i mira – obaveštavaju me iz policije.

Takođe, pajkani mi dadoše obećanje da će vršiti svakodnevne provere svih tržnih centara. Mora se sigurnost podići na viši nivo, kako ovakvi događaji, ukoliko ih bude u budućnosti, ne bi ukaljali svetost i narušili harmoniju hramova u kojima obitavaju idiotizovani roboti potrošači.

Izveštava Nikola Živadinović Ćupas

http://nikolacupas.wordpress.com/

3 Responses to Strašno! U TC ‘’Ušće’’ ušla nesređena riba!