Snimljen je video spot „UBUDUĆE NE PRIČAJ O BUDUĆNOSTI“

Filed under: 2014,afirmator,broj-29-avgust-2014,info |

Milan B Popovic photo

Upravo je završeno snimanje ekskluzivnog video spota „UBUDUĆE NE PRIČAJ O BUDUĆNOSTI“, pesnika i novinara Milana B. Popovića, u kojem multimedijalni umetnik Branko Radaković, koji je montirao i režirao spot (ex-ARGUS, ex-OLOVNI BALON, likovni umetnik, performer i pesnik, internacionalno priznat i nagrađivan filmski režiser), recituje stihove Milanove pesme. Muziku i aranžman komponovao je legenda ex-YU scene, gitarista Miroslav Dukić (ex-TAKO).

Branko Radaković photo by Zora Počuč

Numera UBUDUĆE NE PRIČAJ O BUDUĆNOSTI, predstavlja prvi pilot singl koji će biti sastavni deo duplog kompilacijskog CD-a, koji izlazi na jesen ove godine. Kompilacija će sadržati autorsku muziku i aranžmane umetnika iz svih država bivše Jugoslavije, koji su odpevali stihove iz četiri knjige pesama novinara, kritičara, kolumniste, publiciste i pesnika Milana B. Popovića.

Miroslav Dukic photo

Godine 2010. Milan B. Popović objavio je koncepcijski sličnu hevi metal i rok kompilaciju VREME BRUTALNIH DOBRONAMERNIKA. Ovogodišnji dupli CD sadrži pregršt novih i neočekivanih umetničkih iznenađenja.

Video spot može se pogledati i poslušati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=c5QX0iebPgE .