SENZACIONALNO! SNIMA SE SRPSKI GAME OF THRONES!

Filed under: afirmator,broj 13 - april 2013,satira |

images

Samo na ABO mreži! Srpski Game of Thrones – ko će pre spustiti plemenitu bulju na zlatnu klozetsku šolju, tzv. Golden Throne?  Sedam klanova je u igri .  Srboroesi  su u opasnosti!

 

U igri su sledeći kandidati:

 

Klan Kanistera (nekad Kofertoni)  sa Ajavanom Daksom , ljuti, puni para i uvek na strani vlasti. Njihov moto je:  „Kanisteri nikad ne plaćaju svoje dugove“

 

Klan Varateona ( nekad Pupsoni- Tupsoni), pravo plemstvo,drevno,  stari i prestari, arhaični i prepotopski. Njihov moto je: „ Penzionisanje – ludom kradovanje“.

 

Klan  Toumin (nekad Sledbenici Zarđale Kašike) mladi i stari u jednom, nedorečeni, nedokazani, nekvalifikovani, negativni, negacija i stoga uspešni. Moto: „S ništa osvojih sve“.

 

Klan Ridžio- Analisa (nekad sledbenici Demokreature) okreniti ridžionalizaciji, ridžidnosti, ridžovanima, ridžikulosnostima i svemu što ima „dž“ u sebi. Moto: „DŽ kao Mladža Dinkičeon, dž kao džabe nam verujete“.

 

Klan Palmerovih (nekad sledbenici Ključeva Arkana  i Marakane) jezivi, ćelavi, homofobični, grabljivi, imaju neobične životne navike – vole snošaj sa egzotičnim životinjama (osobito žirafama)  Moto: “ Jagode ne prodajem – Jagodinu ne dajem“

 

Klan Košturiona (vazda i uvek fan klub Vojislava Koštunice) Flegmatična snaga koja je previše slaba da bi bila snaga i previše ljigava da bi primila udarac. Njihov motiv je: “ Belanovica je baj pas Srbije“.

 

Klan Čačačača ( nekad poznat kao Oni Prostaci Što Guraju Lika Iz Čačka Oboleolog Od Turetovog Sindroma) Silna familija koja počiva na tome da je zrela za politički počinak. Provale nacionalističkih sentimenata i haranja po firmama je tu i tamo drže na površini . Moto: “ Kradi al’ nemoj baš mnogo“.

 

Mitske organizacije i paradruštva:

 

Klan – nedoklan Dimoklitusa (nekad sledbenici Borisa Nedotupavnog) rascepkani, razbijeni na atome, ima ih pa ih nema. Niko ne zna da li postoje ili su se preselili među avetinje, tzv. Ponoćne  Šetače.  Njihov moto je: „Sve po potrebi“.

 

Klan K’Liberalsa – napušten ali ne i zaboravljen. Njegov lider poslednji put viđen go do pojasa u Peruu, na Andima, u potrazi za bigfutom. Moto: „Ako bigfut ne postoji onda ne postojimo ni mi“.

 

Klan Vukojeba – bradati, grdni i malobrojni.  Pridružili su se Ponoćnim Šetačima kao Bratstvo Munjenog Kralja Trgova. Moto: „Sve moj do mojega“.

 

Klan Od Zarđale Kašike – četovanje, četnikovanje  ,čekanje povratnika iz Haga, čekanje da se Holilend Narkobosovo vrati pod okrilje Srborosa. Načekaće se. U međuvremenu će prazniti creva gde stignu uz moto: „Stolica je večna dok joj je guzica verna“  baš kao i:

 

NašiOniMislimKojigod – avetinje koje zaudaraju na sibirske tundre i krv, sklone pokolju i iživljavanju na slabijima. Moto: “ Otkidam na Beogradski sindikat i pokolj ne – Srborosa“.

 

Dveri Za Zveri – naparfemisane avetinje koje mrze latinicu, moderno, urbano, ljudsko i nadaju se legalizaciji kanibalizma. Moto: „Za parodične vrednosti“.

 

Naci- Horde – vitezovi, zmajovi, jurišnici, strojovi, 1389 Idiota i drugi skotovi. Moto: „Sve će ve potepam!“

 

Realna opasnost:

 

Podivljalinzi – svi koji su iza zida politički povlašćenih: odbegli, osiromašeni, otpušteni, uniženi. Obitavaju u pustari u kojoj se živi kratko ali zato neslobodno i gladno. Ima ih u milionima i predstavljaju opasnost za Sedam Kraljevstava Srborosa.

Hipotetička opasnost 2:

Da li će se žena Ludog Kralja Slobona,  zarđala lejdi Mirijam Markovegien, vratiti sa armijom Ukaljanih iz Majčice Rosije i  zmajevima? Da li je ona zmaj ili nek druga karakodnžula? Da li se SPC klanja Bogu Vatre koji traži da se ateistički grešnici sprže a srebroljubivi pedofili oslobađaju? Pogledajte u novoj epizodi, samo na ABO- u – Afirmator Boli Ono!

 

And the motherfucking saga continues…

 

PS:

Primetili ste, ako pratite pravu seriju,  da ovde nema časnog klana Starkovih koji vlada Severom . Zapitajte se zašto.

 

ALEKSANDAR NOVAKOVIĆ