SENZACIONALNO IZ SANU! DRUGI MOZAK SE NALAZI U PENISU, TVRDI AKADEMIK ĆOSIĆ!

Filed under: afirmator,broj 09 - decembar 2012,društvo |

files (1)

 

Akademik Dobrica Ćosić, Bog Otac Nacije iz SANU, pozvao je Srbe, mlade i sposobne, stotinu njih, da se vrate nazad u zemlju iako je u knjizi  “U tuđem veku” napisao:  “Na temu, koji narod čime misli, može se bez preterivanja i cinizma reći da mladi srpski naraštaji misle kurcem”. 

Okej, gospodin Ćosić je malo preterao. Neko, recimo žene, po njegovoj teoriji, misli vaginom. Ali, žene se ne spominju. Misle li uopšte? Po Ćosiću, patrijarhalcu kalemarskom – ne! Penis je mišić, sačinjen od sunđerastog tkiva. U njega ne može stati mnogo moždane mase. Sa vaginom je već drugi slučaj. U nju, priča se, može stati beba od preko četiri kilograma. Čak dve. Ili tri. Može dakle, stati i jedan razvijen, ekstremno inteligentan mozak sa IQ  od 150. Gospodin Ćosić je, u svojoj akademskoj priči, zaboravio taj detaljčić. Možda nije poznavalac  te materije ili mu je, s obzirom na Metuzalemove godine, daleka koliko i Alfa Kentaura? Ili ga plaši snaga, praznina i elastičnost ženske utrobe?

Idemo dalje – gospodin Ćosić govori o srpskoj omladini tj. muškarcima. A šta s onima koji nisu Srbi? Jesu li inteligentniji od Srba? Koliko imaju mozgova i gde im se nalaze? U kojim žilama, mišićima ili šupljinama? Ćosić ne spominje anatomske razlike. Ali, to su bitne stvari. Hoću da znam – jesu li Srbi anatomski drugačije struktuirani od Rumuna ili Indonežana, recimo? I, šta je s decom iz mešovitih brakova? Da li im Ćosić oprašta što im mozak nije u kurcu?

SOME PEOPLE KEEP THEIR BRAINS BETWEEN THEIR LEGS….

Ako ne znamo da se bijemo, znamo da se tucamo, da pogrešno citiram Ćosićevog učenika Miloševića. A zašto? Jer mislimo kurcem! Ali, ako je tako, zašto nam je natalitet u kurcu? I, na kraju krajeva, da li možemo da zaključimo da smo, ako verujemo Ćosiću, ono što Amerikanci zovu dickheads ili kurcoglavci? Jer, ko bi, osim nekog dickheada, poverovao kako je Ćosić uvek bio u pravu a mi, nekadašnja omladina, uvek u krivu? Kao što je i sadašnja omladina u krivu. I oni koji su se rodili 1960-ih. I oni pre njih. I tako sve do Jebobabića i Ćosića, Kobrice -Pitona. Jer,razmislite, to je jedino logično.: s godinama se naš mozak, sitan i neprimetan, seli iz penisa u glavu. Brzina seobe malih sivih ćelija zavisi od brzine starenja i opadanja seksualne moći.  Ćosić je sve vreme u pravu. Što mlohaviji – to mudriji!  Bilo bi mnogo komplikovano da ima toliko mnogo istina, toliko mnogo različitih mozgova koji su u lobanjama a ne u kitama, toliko individualnih sudbina i sećanja. Ćosićeva teorija objašnjava sve bolje od Frojda i Darvina zajedno.

Mnogo je lakše ako jedan vražji starac, koji je idejno i faktički , od Srbije napravio Ostrvo Doktora Moro(n)a  postavi svoja snatrenja za jedina važeća  i drži nas u pokornosti. Ne smemo se usprotiviti, to je Deda. Ni reč protiv Akademika, Gedže, Komesara, Titovog poslušnika, Miloševićevog Sarumana,Živućeg Klasika i Naci Zombija. I, kad jednog dana Akademac ode u sumporne jame Inferna, doći će neki novi Ćosići – Uveoci. I reći će nam kako smo u kurcu, i kako smo pizde , i kako treba pisati patriotsku književnost u ime interesa Srbije. I, udaraće ispod pojasa kao i njihov mentor. U genitalije, reći će neki. U mozak ,tvrdiće drugi. I jedni i drugi će biti u pravu. Naravno, lakše će biti da im se poveruje. Jer, sumnja, promišljanje, analitičnost, to jesu stvari mozga koji, na nacionalnom nivou možda jeste u kurcu, ali mozak se može ponovo steći. Naučićemo tešku lekciju kao majmun u kavezu, na osnovu pokušaja i pogrešaka. Pitanje je samo da li ćemo imati aparaturu smeštenu ispod korena našeg „mozga“  da se pobunimo.

 

Novak Aleksić

One Response to SENZACIONALNO IZ SANU! DRUGI MOZAK SE NALAZI U PENISU, TVRDI AKADEMIK ĆOSIĆ!