Pronađeni prezervativ i ostaci kokaina na Marsu!

Filed under: afirmator,broj 15 - jun 2013,satira |

nakon terevenke

 

Rover pronašao mesto na kome je održana terevenka. Pretpostavlja se da je slavlju prisustvovalo desetak maloletnih Marsovaca. Verovatno se roštiljalo o čemu svedoče ostaci od paljevine u centralnom delu fotografije. Naučnici još ne uspevaju da se slože oko toga šta je korišćeno za potpalu roštilja, ali pretpostavlja se da je verovatno korišćen ćumur.

crno zumance

 

Zagonetni otisak i crno žumance. 

decija kula od peska

Kula od peska. Očit dokaz postojanja dece na Marsu jeste ova pravilna građevina koja je očigledno nastala kao posledica igre jednog marsovskog deteta. U desnom donjem uglu možete da vidite i ostatak stopala, desnog, koje je mnogo veće od ljudskog, zbog čega se pretpostavlja da su deca na Marsu veća nego deca na Zemlji. Još je Kamil Flamarion tvrdio da na Marsu postoje kanali planetarnih razmera. Tako nešto moguće je sagraditi samo, složićete se, uz pomoć velikih stopala i izuzetno visokog rasta, karakteristika koje očigledno krase Marsovce.  Senka koja pada na kulu od peska verovatno je nastala od kolica iz kojih je dete, verovatno nepažnjom roditelja, izašlo i potom se malo poigralo.

prezervativ

Prezervativ bačen nakon upotrebe. Fotografija koja je šokirala naučnike! Prezervativ pronađen na mestu gde je održana terevenka (vidi prvu fotografiju gore). Pretpostavlja se da su mladi Marsovci nakon što su se dobro napili malo i opustili. Ova fotografija svedoči o tome da se Marsovci plaše polno prenosivih bolesti i da zbog toga koriste kontraceptivno sredstvo veoma slično našem, zemaljskom. S obzirom da je prezervativ većim delom prekriven prašinom, naučnici za sada nisu u stanju da odrede dimenzije marsovskih organa za reprodukciju.

ostaci koke

Ostaci kokaina. Ova fotografija poslata je nazad na Zemlju pod oznakom „strogo poverljivo“. Afirmator je objavljuje ekskluzivno za vas. Nakon što su neki naučnici pretpostavili da je kamen korišćen za izvlačenje „crta“, političari su već počeli da zadovoljno trljaju rukama. Naime, trgovina drogom mogla bi biti unosan posao koji bi mogao u budućnosti da Zemlji donese veliki profit i da bude glavni nosilac buduće zemaljsko – marsovske robne razmene. Pitanje se postavlja samo kakav je kvalitet marsovskog kokaina i koja mu je vrednost…

Izvor: http://www.space.com/