Poslednja vest: Mišković se pokajao u svom testamentu!

Filed under: afirmator,broj 09 - decembar 2012,kraj sveta 2012,Specijali |
Kopernikanski zaokret najbogatijeg Srbina

Kopernikanski zaokret najbogatijeg Srbina

Senzacionalna vest poput groma večeras kasno odjeknula je Srbijom!

Najbogatiji Srbin u Kosmosu, koji ovih dana u zatvoru izdržava tridesetodnevni pritvor, objavio je svoj testament!

Da je u Srbiji zaista sve moguće svedoči i pismo namenjeno javnosti, a koje je Miroslav Mišković u zatvoru izdiktirao svom advokatu Zdenku Tomanoviću. Ovom prilikom prenosimo u potpunosti tekst pisma koje po svojoj emotivnoj snazi, iskrenosti i pre svega dubokoj humanosti, nadmašuje sva pisma ikad sročena! Zbog izuzetne emocije kojima odišu redovi koji slede, molimo čitaoce sa kardiovaskularnim problemima da drže nitroglicerin pokraj sebe i da redovno provetravaju prostoriju u kojoj borave dok čitaju ovo zaista potresno pokajanje čoveka koji je odlučio da postane ponovo čovek!

Tekst testamenta

„Građani Srbije,

Ja Miroslav Mišković, sa titulom najbogatijeg i najuticajnijeg Srbina, pri punoj svesti, zdravoj pameti i sa visokim osećajem odgovornosti prema svemu izgovorenom, želim da objavim svoj testament:

  1. Svakom građaninu Srbije, bez obzira na polnu, versku ili nacionalnu pripadnost, poklanjam 10.000 evra, u protivdinarskoj vrednosti. Novac će biti moguće preuzeti uz ličnu kartu na šalteru svake banke.
  2. Ministarstvo obrazovanja doniram sa milijardu evra.
  3. Ministarstvo kulture doniram sa takođe milijardu evra.
  4. Ministarstvo zdravlja doniram sa 2 milijarde evra.
  5. Svoje unutrašnje organe želim da doniram gospodinu Aleksandru Vučiću. Iskreno mi je žao zbog pretnji koje sam mu u trenucima emotivnog rastrojstva uputio. Ukoliko mu se ipak nešto desi neka zna da će mu svi moji organi stajati na potpunom raspolaganju. Vučko, volim te!

Ovom prilikom želim da uputim iskreno izvinjenje svim građanima Srbije za svoje ponašanje poslednjih dana. Nadam se da shvataju u kakvoj teškoj i delikatnoj situaciji sam se našao. Međutim, ja sam sada novi čovek. Materijalno mi više ništa ne znači. Samo želim da otputujem negde daleko, daleko i nađem svoj mir.

U jednom beogradskom zatvoru, 19.12.2012. Miroslav Mišković“

Pesimistične najave ekonomista

Pesimistične najave ekonomista

Pitali smo i ugledne ekonomiste šta misle o ovom kopernikanskom zaokretu gospodina Miškovića, kao i o posledicama koje donosi njegov potez.

Magistar ekonomije Borko Jakovljević ovu vest komentariše pomalo pesimistično: „Mislim da građani Srbije ne treba da budu posebno radosni zbog ovog poteza Miroslava Miškovića. Naime, testament stupa na snagu 21. decembra ujutru, što znači da će građani Srbije imati svega nekoliko sati vremena da podignu novac sa šaltera i da ih vrlo brzo potroše. S obzirom da je smak sveta najavljen za kasne poslepodnevne sate 21. decembra, mnogi građani će morati da napuste svoja radna mesta i škole, što bi moglo ozbiljno da ugrozi normalno funkcionisanje svih javnih institucija, a time i cele države.“

Njegov kolega Petar Bogosavljević gleda još oštrije na celu stvar: „Ako pažljivije pročitate tekst testamenta primetićete jednu nesrazmeru. Naime, ako se sabere sav novac koji je gospodin Mišković spomenuo u testamentu (7 i po miliona građana plus deset hiljada evra i donacije ministarstvima), uočićete da nedostaje još oko sto pedeset milijardi evra koje gospodin Mišković nigde ne spominje. Predlažem gospodinu Miškoviću i njegovom advokatu da revidiraju tekst testamenta, ili da objasne javnosti šta će se desiti sa ostatkom novca, čime bi nas uverili da taj novac neće završiti na računima nekih političkih stranaka ili pojedinaca u vrhu vlasti.“

Pitali smo za mišljenje i neke političke činioce. Član predsedništva DS-a koji je želeo da ostane anoniman, kazao nam je sledeće: „Gospodin Mišković nije jasno kazao da li kada misli na sve građane Srbije misli i na naše građane na Kosmetu i Metohiji, ili ne. Dakle, neka se izjasni o svemu tome. Mi kao stranka koja nikada ni dinara nije uzela od njega pozdravljamo ovaj njegov potez i pozivamo ga da ukoliko se odluči da iz svog testamenta izuzme građane KIM (za koje smatramo da su ravnopravni građani Srbije), da sa ostatkom novca nikako ne donira političke stranke koje ni do sada nije donirao, i tako pokaže da je ceo proces oko njega montiran i politički obojen.“

Vanzemaljci obećali Miškoviću spas

Vanzemaljci obećali Miškoviću spas

Srpska javnost već spekuliše da je pravi motiv Miškovićevog objavljivanja testamenta i pokajanja najavljeni smak sveta 21. decembra, što se poklapa sa ranijim predviđanjima pojedinih političkih analitičara da Mišković u saradnji sa čelnicima Vlade Srbije i sa još nekoliko najuticajnijih srpskih tajkuna, pregovara sa vanzemaljcima koji su još ranije (o čemu govori kosmajski Hatišerif iz 1459. godine) izrazili želju da sa sobom povedu najuticajnije i najumnije Zemljane i tako produže život našoj vrsti daleko u Kosmosu.

Ovu vest prenele su večeras sve vodeće svetske novinske agencije.

Za Afiramtor Bojan Vladisavljević

Povezani članci:

Vuk Jeremić potvrdio: Smak sveta počinje u Srbiji. Tito živ, krije se na Kosmaju. Jovanka – razvodim se!

Srbi dočekali ostvarenje sna: svi će biti na vlasti pet minuta! Čeda uložio amandman!

Otkriven identitet Deda-Miloja

Poslednja vest: Mišković se pokajao u svom testamentu!

Ekskluzivna vest: Incident ispred redakcije Afirmatora!

Pripreme za veliki potop: starac Nojle pravi barku na vrhu Kosmaja, raspisao konkurs za partnerku

Senzacionalno: Da li će Kosmaj ovih dana postati poprište nove epske bitke?

DAN KAD ĆE NAM NEBO PASTI NA GLAVU POTVRĐEN U KOSMAJSKOM HATIŠERIFU IZ 1459. GODINE

Kraj sveta se približava: celo selo u istočnoj Srbiji izgubilo moć govora

Senzacionalno: NLO na Kosmaju