POBEDNIK TOP LISTE AFIRMATOROVOG ROCKSTREAMA – VIZIJA IZ SKOPJA

Filed under: afirmator,broj 18 - septembar 2013,muzika |

a3408328437_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čestitamo pobednicima!

 

Prvih pet:

 

Vizija- Pagja mrak

Živa vatra -Rani me

El Buzz -Jean et  Marc

Drugi Nervni Slom – Prolaze dani

Madres Egoistas – It’s Only Turbo Folk

 

Kandidati:

Helm- Take It Or Leave It

Minjah Crew -Drkam

Čvrge -Sajber kurajber

 

Zbog velikog interesovanja, top lista Afirmatora će biti na dvonedeljnom umesto na mesečnom nivou. Dakle, DO 15. SEPTEMBRA U PODNE će se glasati za top listu. Potom će 5 najboljih bendova zauzeti prva mesta aprva dva benda „ispod crte“ će biti kandidati za top listu kao i novi bendovi koji se u međuvremenu jave. Jednom rečju, otpašće svi bendovi ispod 7. mesta ali će , kao i do sad, biti na Afirmatorovom Rockstreamu. Glasanje će, potom trajati od 31.avgusta do 15. septembra. Top liste će biti objavljivane dva puta u toku meseca: svakog prvog i petnaestog. Pozivamo Vas da glasate i šaljete nam svoje radove. Svako dobro,

muzička redakcija časopisa Afirmator

PS:

U sledećih mesec dana moći ćete da glasate za tri benda za koje mislite da su najbolji. Postupak je jednostavan:

1.Dođite na sajt www.afirmator.org

2. Otvorite bilo koju stranu

3. S desne strane će se pojaviti spisak pesama za preslušavanje i kvadratića ispred imena bendova koje treba „štiklirati“.

15.-og ćemo objaviti imena onih koji su osvojili prvih pet mesta kao i dva benda (6. i 7. mesto) koji su kandidati za Afirmatorovu top listu.

Podsećamo da je stalno otvoren konkurs muzičke redakcije časopisa „Afirmator“ za nove, neafirmisane, autorske bendove i kantautore na saradnju. Od Vas očekujemo razogvetne, slušljive snimke (3 pesme) u MP3 formatu (ne više od 5MB po pesmi) i fotogorafiju (ili logo, zaštitni znak) i biografiju benda ili autora. Ukoliko imate svoj spot na Youtubeu ili drugde pošaljite nam link. Afirmator je na www.afirmator.org a Vaš materijal nam možete slati na afirmator.muzika@gmail.com . Rock on!

Slušajte vaš i druge bendove na

http://afirmatorovrockstream.bandcamp.com/