NOVO! AFIRMATOROV ROCKSTREAM!PREDSTAVLJAMO NOVE BENDOVE!

Filed under: afirmator,broj 11 - februar 2013,muzika |

 

rock-and-roll1

Afirmator će ubuduće predstavljati autorske bendove i kantautore na stranicama Afirmatora i na linku  http://afirmatorovrockstream.bandcamp.com/ na kojem će, pored muzike  koju nam šalju bendovi, svakog desetog, počev od marta meseca, biti top lista Afirmatorovog Rockstreama. Danas predstavljamo, po redosledu prijavljivanja, dva benda.Poslušajte ih na našem bandcampu kao i na njihovim linkovima.

 

Void Inn

Void Inn

VOID INN

Void Inn je hard rock/metal bend formiran 2010 god. u Los Andjelesu. Formirali su ga članovi Jelena Vujanović (vokal) i Siniša Pejović (gitara), koji su za to vreme završavali studije na prestižnom Musicians Institute-u u Holivudu.
Bend možete prepoznati po žestokim rifovima (Ala Black Sabbath), neparnim ritmovima, virtuoznim gitarskim deonicama i jedinstvenom vokalu velikog raspona tonova i širokog spektra boja.
Void Inn se ubrzo ističe i probija na urbanoj L.A – rok i metal sceni izmedju ostalog gostujući po kultnim klubovima na Sunset Strip-u kao sto su Whiskey a Go go, Rainbow, Key club, Viper room sa uvek zapaženim nastupom.
Krajem 2010 god. bend ulazi u studio i samostalno snima demo cd sa tri autorske pesme. Demo dobija pozitivne kritike na raznim internet sajtovima koje pomažu da se bend rangira veoma visoko na web sajtu reverb nation. Pesma „Last Exit For Lost“ je bio puštan na nekoliko internet radio stanica u S.A.D i Kanadi.
Zvuk benda je pod velikim uticajem rada sastava kao što su Danzig, Alice in Chains, Down, Megadeth..
Tekstovi su mračni i opskurni, napisani na engleskom jeziku čineći jedinstvenu celinu sa muzikom.
Krajem 2011 god. bend se premešta u Beograd i dobija pojačanje u vidu nove ritam sekcije: Marko Djorić (bas gitara) I Nikola Cvetinović (bubnjevi) poznat još po radu sa death metal bendom Scaffold.
Pored velikog broja klupskih svirki širom Srbije Void Inn ste do sada imali prilike da čujete i na raznim festivalima izmedju kojih su najznačajniji Zaječarska Gitarijada i Lake Fest (Nikšić).

Poslušajte ovaj bend na:

http://afirmatorovrockstream.bandcamp.com

 

Ne Tamo

Ne Tamo

Ne Tamo

Bend Ne Tamo u ovom sastavu svira od oktobra 2011. godine. Najčešće smo stvarali i vežbali u Bata -Zivčinom studiju u Smiljanićevoj dok sada imamo svoju prostoriju za vežbanje u beogradskom BIGZ – u.
Od nedavno smo počeli i javno da nastupamo, i učestvujemo u dobrotvornim i sličnim akcijama, a takodje smo u kratkom roku održali i više svirki u beogradskim klubovima. Ne Tamo je stekao status represent benda srpske skateboarding zajednice samom cinjenicom da su čak četiri člana benda aktivni članovi iste. Bend čine ljudi koji se već dugo poznaju i zajednički uživaju u muzici, crtanju, skateboardingu i smejanju. Volimo muziku koju sviramo i mislimo da bi bilo lepo da je i drugi čuju. Trenutno su svi naši snimci snimljeni live u studiju bez ikakve postprodukcije, a uskoro ćemo krenuti i u proces snimanja albuma koji nestrpljivo iščekujemo.

Sve nase pesme su trenutno na free downloadu na stranici

a neke pesme se mogu poslusati i na sledecim youtube linkovima; http://www.youtube.com/watch?v=L2pAbrJxaDg