Ministarstvo obrazovanja deli besplatne akcije roditeljima maturanata!

Filed under: afirmator,broj 15 - jun 2013,satira |

zarko-obradovic-1371762072-328297Nakon obaranja rezultata male mature Ministarstvo prosvete odlučilo je da podeli besplatne akcije roditeljima maturanata. Minstarstvo prosvete se odlučilo na ovaj korak kako bi pomoglo roditeljima koji su izdvojili najmanje 500 evra za privatne časove koje su njihova deca morala da pohađaju kako bi položila testove na kojima su se rešavale skandinavke i osmosmerke iz maternjeg jezika, kao i anagrami i rebusi iz matematike, a o čemu je Afirmator već pisao.

http://afirmator.org/daci-umesto-testa-iz-maternjeg-jezika-resavali-skandinavku/

Takođe, kako saznajemo, ministar prosvete Željko Obrazović neće podneti ostavku nakon, kako su neki mediji maliciozno preneli „skandala oko polaganja male mature„. Obraz ministra nije do te mere uprljan iliti ukaljan da bi on morao da pristupi tako visoko moralnom činu.

Kako takođe saznajemo preko svojih izvora iz Vlade Srbije još nije poznata cena jedne akcije. Čeka se preporuka rock bendova Fiskalni savet, MMF i Mlađa i Kiki bombone, nakon čega će biti poznata početna cena akcije sa kojom će roditelji maturanata moći da izađu na crtu brokerima za koje postoje indicije da često šmrču koku i piju puno dobrog viskija za koji preporučuju da ga ne pazarite po frišopovima u Grčkoj jer cene rasturaju!

Za Afirmator Damjan Genzer