Ljubomir Ilić: EVROPSKA ORIJENTACIJA

Filed under: 2015,afirmator,broj-41-avgust-2015,satira |

eu4 Ja sam odluku Evropske unije da otpočne pristupne pregovore sa Srbijom dočekao spremno: gaće su mi same spale. Hoću da kažem da sam ja, što se Evrope tiče, vrlo napredan. Toliko sam napredan da je meni i nazadna strana napredna. Ja ću u Evropsku uniju da uđem natraške, sa pantalonama spuštenim na pola koplja, to jest na kolenima. Susret sa evropskom braćom biće bolan i krvav, ali za blagostanje i bolje malo sutra vredi okrvaviti tur.

A tamo, u sred Evrope, čekaju me Pederson – Švedska, Pizdolizis – Italija, Zaboti Janoš – Mađarska, Erekcionidis – Grčka, pa ruski emigrant Tvrdokurševčenko, Žan Sisakur – Francuska, Džon Kurton – Engleska, i moj brat po drugu Titu Sunet Kurcolji – kosovski Albanac.

Pa da, postoje braća po materinoj, braća po spermi i braća po drugu Titu, iz onog vremena bratstva – jedinstva. Dobro, bratstvo – jedinstvo se kasnije pretvorilo u bratstvo – ubistvo, a bratišta u ratišta. Ali, nećemo sada o tome.

Mnogi se pitaju otkud kod mene ta evropska orijentacija kad je većina Srba radikalno – konzervativna. Ja sam se na vreme odšešeljao i prihvatio sve evropske vrednosti, pa čak i onu „svi smo naši samo jaši“.

Bio sam i na Paradi ponosa. Ma ne, nisam ja običan gej, ja sam kontraverzni. Volim toplu braću, a još više vrele sestre. Na Prajdu sam prošao odlično: sačuvao sam obraz, stradala je samo zadnjica. Hoću da kažem, nisam opalio ništa, a dobio sam kao mlada prve večeri. Pa ne ide se gologuz na takve manifestacije. Tamo, u onoj gužvi, vidim i mog komšiju Ruzmarina. Razgaćio se, bogte, i mlati božjim nakitom kao Marko Kraljević buzdovanom. Od tada s njim nisam na „zdravo – zdravo“ nego na prst u dupe.

Ako Beograd i sledeće godine organizuje Prajd, dolazim obavezno. Pozivam i vas da se pridružite, i ako imate određenu dozu straha toplo preporučujem pancirne gaće. Ja sam za sebe nabavio dva para: tange i bokserice. Videću u kojima delujem pederastije.

Ali, ima tu i jedan problem. Porodica me uopšte ne podržava u mojim evropskim stremljenjima. Naročito otac. Baš juče mi kaže.

– Ne čačkaj mečku pod prečku! Sedi di si, jer kaki si ni za di si nisi! Bije te, bre, loš glas!

– Bolje da me bije loš glas nego dobar milicajac! – odgovorim mu.

Iskreno, jedva čekam da nas Evropa potpuno pederalizuje, pa da i meni krene napredak preko zadnjice…

 

LJUBOMIR ILIĆ