Ljubiša Spasojević: VISOKA DIPLOMA NA BRZ NAČIN

Filed under: 2016,afirmator,broj 53-avgust 2016,satira |

High School DiplomaObavezni sastojak:

Članstvo u vladajućoj stranci

 

Neobavezni sastojak:

Završena osnovna škola

 

Poluobavezni sastojci:

Strana konvertibilna valuta, ja tebi – ti meni.

 

UPUTSTVO ZA PRIPREMU

 

Uzeti članstvo u vladajućoj stranci i muljati, muljati, muljati i opet muljati. Što više muljate to bolje (za vas). U dobijenu splačinastu masu dodati završenu osnovnu školu, mada ovaj sastojak nije obavezan, ova poslastica može se spremati i bez nje. U zavisnosti od onog što ste dobili muljanjem, zasladiti stranom konvertibilnom valutom.  Ako manje muljate treba dodati više strane valute. Sledstveno tome ako više muljate, nje će trebati manje (a imaćete je više), jer je bezbroj puta dokazano u praksi da je sposobnost muljanja jedan od najbitnijih uslova za uspešnu karjeru i položaj u stranačkoj hijerarhiji. Ukoliko je taj položaj dovoljno visok, strana konvertibilna valuta je kao sastojak nepotrebna. Tada se koristi drugi, ja tebi – ti meni. Upravo zato su ovo poluobavezni sastojci, jer se koriste ili jedan, ili drugi.

Ukoliko ste uspešno muljali, za tren oka dobićete diplomu neke, bilo koje i bilo kakve visokoškolske ustanove. Sa njom ćete biti dobro plaćeni za nerad u nekoj, bilo kojoj i bilo kakvoj državnoj instituciji, jer vas je nerad i doveo dotle. Da ste vredni završili biste redovnim putem i osnovnu i srednju školu i fakultet, pa biste čekali posao na birou.

 

Napomena. Ovaj specijalitet je naročito tražen posle izbora. Njegova najveća prednost je što se brzo sprema i brzo koristi, što je i istaknuto u nazivu ovog specijaliteta.

Prijatno!

 

Recept sastavio: Ljubiša S. od ranije poznat policiji.