Konferencija posvećena Ranku Munitiću

Filed under: 2018,afirmator,arhiva,Broj 81 – decembar 2018,info |

MESTO I VREME: Kulturni centar Beograda, Galerija ARTGET, Trg Republike  — Petak, 14. i subota, 15. decembar 2018. – 12.00 – 15.00 časova

Filmski centar Srbije s ponosom najavljuje i organizuje (14. i 15. decembra 2018) dvodnevnu Konferenciju posvećenu stvaralaštvu Ranka Munitića i uspomeni na ovog proslavljenog velikana jugoslovenske i srpske kinematografske kulture.

Filmski centar Srbije, odnoseći se s ogromnim respektom prema Munitićevom delu, želi ovom prilikom da konferenciji da regionalni karakter.

U tom smislu obratili smo se uglednim filmskim poslenicima širom regiona, u želji da ovoj dvodnevnoj manifestaciji damo što širi i sadržajniji značaj. Učesnici: Lordan Zafranović, Milan Vlajčić, Ljubica Beljanski Ristić, Oleg Jeknić, Zoran Stefanović, Andrijana Ružić, Bojana Andrić, Mina Sablić Papajić, Jelena Bešir

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali i nadamo se da će njihova reputacija već biti dovoljna garancija za posećenost i uspeh konferencije. Posebnu zahvalnost dugujemo gospođi Zorici Jevremović Munitić bez čije svesrdne pomoći ova konferencija ne bi bila moguća.

Petak, 14. decembar

Lordan Zafranović, Milan Vlajčić, Zoran Stefanović, Ljubica Beljanski Ristić, Oleg Jeknić,

Subota, 15. decembar

Bojana Andrić, Jelena Bešir, Andrijana Ružić, Mina Sablić Papajić, Veljko Krulčić

 

Preporučene veze:

Centar za medije „Ranko Munitić“ www.rankomunitic.org

Filmski centar Srbije www.fcs.rs

Kulturni centar Beograda www.kcb.org.rs