Kaži Bubalo… Jebem te budalo!

Filed under: afirmator,broj 15 - jun 2013,društvo,satira |

bubaloPiše: Afirmator

Ajde sad – posle masovnog zatvaranja silnih evrofanatika, nacionalista, monarhista, liberala, patriota, komunista, vernika i ostalih pripadnika političke elite srpskog društva, koji različita ideološka opredeljenja koriste kako bi otimali od naroda na različite načine – neka neko kaže da su to politički progoni! A znate li zašto ih ne brane ni iz njihovih partija? Zato što znaju kako su organizovano pljačkali, pa ih je sramota od srpske sirotinje. E, to je moral, moj brajko!

Pogledajte sastav uhapšenih i sve će vam biti jasno: Bubalo – najveći patriota na svetu, pošto imovinu države nije dao strancima nego domaćim tajkunima (blago nama od silne sreće, kad nije dao radinicima, makar da nam tajkuni ne budi siromašni); Dulić – ekomanijak koji je izradu jednog sajta platio 30.000 evra, mogli smo da mu kažemo da je wordpress džabe, sram nas bilo; Dragin – kralj zdrave hrane i azota, koji je mažnjavao sistemom kap po kap, što je danas u Evropi hit pa mu nije zameriti. U slučaju srpskih političara, pošto je Sibir baš daleko a Srbija mala i pored toga što je triput ratovala, lopove treba da proteramo na Peštersku visoravan. Prema svecu i tropar.

A da prejebete nekoga ko i dalje misli da su političari dobri i pošteni ljudi, koji se politikom bave jer je to korisno za narod, koristite trik pitanje o najvećem patrioti na koje i dalje naseda oko 8% građana Srbije. Dakle, ovako:

– Ko je najveći srpski patriota?

– Bubalo!

– Jebem te budalo!