Karleuša otkazala koncert 15. juna na Ušću! Ide sa gimnazijalcima na proslavu mature!

Filed under: afirmator,broj 15 - jun 2013,satira |

jelena-karleusaNaša nimalo nepoznata pevaljka Jelena Karleuša odlučila je da ipak otkaže svoj nastup 15. juna na Ušću, a koji je trebalo da se naziva Viva La Diva (naziv paste sa škampima, tikvicama i sremušem). Naime, kako sazanjemo, na ovaj svima iznenađujući potez ona  se odlučila nakon što je saznala iz medija da su učenici Pete beogradske gimnazije protestovali kod svog direktora jer su se datumi proslave njihove mature i koncerta njihove omiljene pevačice poklapali. Zato će se naša nimalo nepoznata pevaljka Jelena Karleuša pridružiti mladim maturantima u njihovom slavlju, a kako smo ekskluzivno saznali, najverovatnije će na proslavu doći u istoj haljini u kojoj je i sama  proslavljala svoju maturu pre jedno … godina!

Naša nimalo nepoznata pevaljka Jelena Karleuša izjavila je i da ona dobro zna šta znači matursko veče i da se sama vrlo dobro seća sopstvene ushićenosti i nervoze pred najbitnije veče u životu jednog srednjoškolca, kao i da se živo seća uske haljine koju je nosila, kao i platformi koje su je čitavo veče sekle i napravile joj kasnije toliko velike žuljeve da i dan danas ima problema sa istim.

Takođe naša nimalo nepoznata pevaljka Jelena Karleuša dala je izjavu jednom beogradskom štampanom mediju, čije reči vam doslovce prenosimo: „Puno mi je srce i ponosna sam zbog ovoga što ste mi kazali. Mladi ljudi su moja snaga i moja najveća podrška! Ma koliko da je teško biti ja na ovim prostorima i pomerati granice, znam da nije uzalud. Dolaze nove generacije, koje cene kvalitet i trud, cene prave vrednosti i predstavljaju novu i bolju Srbiju u budućnosti!“ 

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/gimnazijalci-pomerili-maturu-zbog-jk/21791

Zbog svega ovoga blagoslovena da je naša nimalo nepoznata pevaljka Jelena Karleuša! Amin!