FESTIVAL ATTIC NIGHT na BELEF-u

Filed under: afirmator |

tm_1369317902

 

 

 

 

 

 

Na ovom dvovečernjem festivalu (29. -30. jun) koji će početi  21h na Belef scena u dvorištu Pete  beogradske gimnazije,  Ilije Garašanina 24  će biti predstavljeni muzičari koji su učestvovali na ATTIC web sessions. I ovaj put će , u okviru festivala, biti snimljene nove epizode ATTIC sessions serijala ali u boljoj produkcijsko – tehničkoj formi. Namera je da se u intimnom, studijskom ambijentu, muzičari na najbolji mogući način predstave publici. Kroz veliki broj muzičkih pravaca zastupljenih u serijalu,  pokušali smo da pokažemo svo bogatstvo muzičkih sadržaja koji se dešavaju ispod  radara mainstream medija u Srbiji, stoji u saopštenju ATTIC  festivala. Afirmator će, inače, propratiti nizom članaka ovaj festival i bendove koji su na njemu zastupljeni.

PROGRAM FESTIVALA  – PRVO VEČE

740030_422898481112707_1199957591_o

Mašta bašta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mašta Bašta- jedan od najpopularnijih rege bendova u Srbiji čiji album  prvenac sa nestrpljenjem iščekuje ne mali broj posvećenih fanova. Ekskluzivno na /ATTIC night/ promovisaće svoje novo izdanje uz nove aranžmane specijalno pripremljene za ovu priliku.

/ATTIC Sessions epizoda/ –

Sinestezija  postoji od 2006. godine, prvi album izdali su za Mascom 2011., a prvi singl Aum bio je aktuelan na mnogim TOP listama. Isto se dešava i sada sa singlom Mexico koji je poslednjih nedelja na vodećim  mestima nekoliko relevantnih TOP lista (Diskomer Studia B, Jelen Top 10, MTV Domaćica).

/ATTIC Sessions epizoda/ –

Dirljivi Trio čine renomirani beogradski muzičari Dušan Petrović,Batislav Radovanović i jedna RITAM MAŠINA! Kolege iz beogradskog sastava /Fish in Oil/ premijerno na //ATTIC night na BELF-u // iznenadiće nas svojim  novim i zanimljivim instrumentalnim konceptom.

*ekskluzivni i neobjavljen materijal

DRUGO VEČE

Threesome

Threesome  je najaktuelniji i najpopularniji domaći surf rock sastav koji poslednjih godina provodi dosta vremena na turnejama po evropskim festivalima, kao i solo i klupskim koncertnim nastupima. Link, ATTIC SESSION:

Velehavle je sarjevski bend koji predstavlja prvu regionalnu saradnju ATTIC STUDIOS sa bendovima izvan Srbije.  Njihov repertoar sem ože opisati kao fuzija trip hopa i breaksa, a razvijali su se pod različitim uticajima. Bend je posle osnivanja imao broje nastupe na festivalima širom Evrope.

Link, ATTIC SESSION:

TI  je relativno novoosnovani psihodelični pop duo iz Beograda. Odlikuju ih sanjive melodije, sint bas teonice, sjajni dvoglasi i jednostavni tekstovi. Za krakto vreme održali su veliki broj koncerata po Srbiji i u regionu i polako počinju da izrastaju u alternativnu muzičku atrakciju evropskog formata.

*Epizoda njihovog ATTIC SESSIONA  je u montaži i možete je dobiti naknadno. 

Velehavle

Velehavle

 

 

 

 

 

 

 

KORISNI LINKOVI

/ATTIC studios
/Facebook strana/ –

http://facebook.com/atticstudiosorg
/YouTube kanal/ –

http://youtube.com/user/atticstudiosorg
/Mašta Bašta/
https://www.facebook.com/masta.basta.7
/Sinestezija/
https://www.facebook.com/pages/Sinestezija/150437641687952?fref=ts
/Threesome/
http://threesomeband.tumblr.com/
https://www.facebook.com/pages/Threesome/125308034162388
/Velahavle/
http://www.velahavle.com/
https://www.facebook.com/pages/Velahavle/58993366326?fref=ts
/TI/
https://www.facebook.com/grupa.ti
http://grupati.bandcamp.com/